Cum să formulez întrebarea pentru Tarot?

Cum sa formulam intrebarea pentru Tarot Un înțelept Andaluzian din secolul 11, Solomon Ibn Gabirol, spunea că întrebarea unui om înțelept conține și jumătate din răspuns.
Din păcate foarte multă lume pune întrebările cele mai nepotrivite și așteaptă confirmarea propriilor sale suspiciuni. De exemplu: „Mă înșeală soțul meu?” În primul rând Tarotul este despre tine, deci întrebarea trebuie să se refere la tine, ci nu la soțul tău și în al doilea rând, la întrebările de tip da sau nu, Tarotul oferă răspunsuri ambigue și interpretabile, deci irelevante.
Cel mai frecvent sunt întrebat dacă „mă iubește?” – o întrebare, la fel ca și exemplul anterior, pe care cel mai bine ar fi să i-o adresezi direct partenerului. Tarotul nu este spionul nostru ocult. Cine nu înțelege aceste lucruri, nu are ce căuta aici.
Tarotul în schimb oferă răspunsuri și ghidaj valoros atât în problemele noastre de zi cu zi, cât și pentru căutările noastre spirituale, respectiv pentru problemele legate de dezvoltarea personală. Știu! Știu! Știu! Cei mai mulți sunt interesați exclusiv de „concret” (sex, bunăstare, sănătate) și respect acestă opține.
Cu toate acestea, sunt anumite reguli de care toți trebuie să ținem cont atunci când formulăm întrebări la care așteptăm răspunsuri serioase (utile).
Mulți spun că regulile sunt restricții iar Tarotul este ceva „liber”. Aceste persoane în general sunt acelea care nu cunosc regulile, întorc lucrurile mereu în așa fel ca răspunsurile să coincidă cu supozițiile și suspiciunile lor. Tarotul este o știință ca oricare alta și pentru a fi eficientă are nevoie de reguli, de o bază și de o structură bine definită și de un mod de utilizare clar și prestabilit.

Ar mai fi de lămurit un lucru: nu fiecare, respectiv nu orice întrebare are răspuns. De exemplu nici știinșa, nici religiile n-au reușit să ofere un răspuns concludent, general acceptat despre cum a luat naștere Universul. Nici Tarotul nu are toate răspunsurile, din acest motiv este important să știm să formulăm cele mai potrivite întrebări ca ele să primească cele mai utile răspunsuri.

 • Prima „regulă” este să nu apelăm la Tarot atunci când suntem într-o stare emoțională agitată: supărați, speriați, disperați, extaziați, dar nici când suntem sub influența băuturii sau a unor substanțe. Rezultatele citirii pot fi serios distorsionate.

 • Tarotul nu ține loc nici de medic, nici de avocat, ne poate oferi anumite informații „de culise” despre problemele noastre, dar fiecare problemă trebuie tratată cu ajutorul specialistului corespunzător și prin mijloacele adecvate.
  Ceea ce vă promit „vrăjitoarele” nu este real și în mod cert aveți de-a face cu o escrocherie. Și spun asta în cunoștință de cauză și cu toată răspunderea.

 • Tarotul este despre tine și problemele tale. Acestea, în mod evident, de cele mai multe ori implică și alte persoane din anturajul tău, persoane apropriate de tine, însă întrebările trebuie să se refere la tine și să vizeze problemele tale. Oricât ai vrea să te implici în viața altora și indiferent cât de bune ar fi intențiile tale, nici viața, nici opțiunile unei alte persoane, indiferent cât de apropriate ar fi, nu este treaba ta!

 • Concentrați-vă pe o singură problemă. Fiecare din noi este tentat să vrea să afle tot dintr-un foc. Dacă vă gândiți la mai multe probleme și formulați întrebările vag, răspunsurile vor fi la fel de tulburi și vagi.

 • Recomand să notați întrebarea pe o foaie de hârtie și gândiți-vă foarte bine ce doriți să știți, reformulați-o până ajungeți la o variantă optimă finală.

 • Fiți cât se poate de specific. Nu vă gândiți la un anume lucru și întrebați altceva, nici cărțile, nici cel care le citește nu vă va ghici adevărata întrebare și nu vă va răspunde la ce nu ați întrebat precis și fără ocolișuri.
  Uneori întrebarea nu este clară, lasă loc de interpretări. De exemplu nu știu dacă se referă la o problemă materială, una sentimentală, una de sănătate sau una spirituală. Răspunsul în astfel de cazuri poate fi vag sau chiar complet pe lângă subiect. În general din cărțile alese pot intui despre ce este vorba, dar intuiția nu este 100% infailibilă. Planurile uneori se amestecă, se suprapun și atunci intuiția nu ne mai este de nici un folos. (De exemplu Monedele pot reprezenta atât planul material cât și atracție fizică, plăcerile „carnale”.)

 • Evită întrebările cu răspuns da sau nu. De exemplu: „Mă iubește X?”, „Voi obține slujba noua?” sau „O să mă vindec de boala Y?”. Tarotul relevă posibilități, face radiografia clipei și îți arată ce variante sunt disponibile pentru tine în acel moment, însă deciziile trebuie să le iei tu și tot tu ești singurul care poate să facă ceva să schimbe lucrurile. Nici cărțile de Tarot, nici cel care le citește pentru tine nu pot decide în locul tău și nu pot face absolut nimic să schimbe viitorul. Dacă asta cauți, asta speri, ai o problemă mai mare decât îți poți imagina.

În loc să întrebați dacă vă iubește X, mai bine reformulați întrebarea astfel:
– „Ce pot să fac să-mi înbunătățesc relația cu X?”
– „Cum îmi pot înbunătăți relația cu X?”
– „Ce este necesar să știu despre relația mea cu X?”
– „Cum va evolua relația mea cu X în următoarele 3 luni?”

În loc să întrebați dacă veți obține o slujbă nouă, mai potrivit este să întrebați ce puteți face să o obțineți. Astfel:
– „Ce pot să fac să obțin slujba nouă?”
– „Ce trebuie să știu despre slujba nouă?”
– „Cum să abordez interviul pentru slujba nouă?”
– „Ce abilități sunt necesare pentru obținerea slujbei noi?”

În loc să întrebați dacă vă veți vindeca de o boală, e preferabil să întrebați cum vă puteți ajuta să depășiți situația în care vă aflați:
– „Ce să fac ca situația mea să se amelioreze?”
– „Ce este necesar să știu despre situația în care mă aflu?”
– „Cum să fac ca situația mea să se îmbunătățească?”

 • Sunt de preferat întrebările cu opțiuni deschise, nu includeți răspunsul dorit în întrebare.
  Astfel, nu întrebați „cum să-mi conving șeful să-mi acorde promovarea?” ci formulați „ce pot să fac să obțin promovarea?”.
  Nu întrebați „când sau dacă vă va cere în căsătorie X”, ci întrebați „ce trebuie să știți despre relația cu X” sau „cum va evolua relația Dumneavoastră cu X”, respectiv „care sunt perspectivele Dumneavoastră în relația cu X”.

 • Fiți pozitivi în formularea întrebării. Nu întrebați „de ce nu reușesc să-mi găsesc o slujbă mai bună?”, ci formulați „ce pot să fac să-mi găsesc o slujbă mai bună?”. Nu întrebați „de ce relațiile mele mereu eșuează?”, ci întrebați „ce să fac ca relațiile mele să dureze?”

 • Feriți-vă de asemenea de „ce ar trebui să…”. Aceste formulări este bine să le înlocuiți cu „ce să fac să…” sau „ce pot să fac să…”

 • Atunci când este posibil, recomand să introduceți în întrebare și o perioadă de timp stabilită. O zi (în cazul unor etalări simple cum este cea cu trei cărți), o săptămână, o lună, trei luni, 6 sau 12 luni. În general întrebările ce se referă la perioade mai lungi de un an devin vagi și evident, cu cât perioada este mai lungă, pot interveni tot mai multe schimbări ce fac răspunsul irelevant. Cele mai recomandate sunt cele de până în trei luni. Cu cât perioada este mai scurtă – intervalul de o săptămână, trei săptămâni – răspunsul este mai clar.

 • Pe de altă parte, evitați întrebările care vizează doar factorul de timp sau o dată anume. O întrebare de genul „cât va dura să-mi găsesc o slujbă (sau un partener)?” niciodată nu va avea un răspuns clar. Nici întrebarea „când îmi voi obține promovarea (sau slujba nouă)? sau „când mă va cere X în căsătorie?”
  Fiecare carte de Tarot reprezintă și o perioadă anume de timp bine determinată și dacă aveți astfel de nelămuriri, puteți cere celui care vă citește cărțile lămuriri suplimentare.

Înapoi la  TAROT GRATIS

Cum sa formulam intrebarea pentru Tarot

23 de gânduri despre „Cum să formulez întrebarea pentru Tarot?

 1. Pingback: TAROT GRATIS | TAROT Zi de Zi

  • Mulțumesc pentru întrebarea formulată corect. Singura mea obiecție este că locul întrebării nu era aici, ci la pagina dedicată TAROT GRATIS.
   Prima carte – despre asta este vorba – este Zece de Bâte (Soare în Săgetător, carte Activ/Intuitivă). Soare în Săgetător conferă un simț accentuat de responsabilitate atât față de societate și/sau familie, cât și la nivel personal. Sunt drepți și onești, le place să descopere lucruri noi, să călătorească, dar sunt și ușor idealiști și prea încrezători sau temerari. Au idealuri și intenții nobile, cred cu tărie în ele și Soarele le conferă energia de a duce lucrurile la bun sfârșit. Onestitatea și curajul par să fie aici piatra de temelie a construcției.
   A doua carte – ce o întretaie – este Doi de Monede întors (Saturn în Capricorn, carte Reactiv/Practică). Saturn ne pune la încercare, este planeta care cu siguranță nu ne face viața mai ușoară. Cartea fiind întoarsă indică faptul că Saturn este retrograd ceea ce face lucrurile și mai dificile. Orice progres, tentativă de înaintare este de două ori mai dificilă și necesită multă abilitate, adaptabilitate, diplomație și multă-multă răbdare. O să ai de multe ori senzația că după fiecare pas făcut înainte ești aruncat doi pași înapoi. Saturn retrograd aduce multe limitări și fiind vorba de Capricorn și casa a 10-a, acestea pot fi de natură socială. Nu te lăsa pradă gândurilor negre și nu te lăsa doborât nici de eventualele eșecuri și întârzieri care vor apare.
   A treia carte – deznodământul (calea de urmat) – este Îndrăgostiții (Mercur, carte Reconciliant/Mentală). Tradițional Îndrăgostiții sunt asociați zodiei Gemeni și mulți privesc cartea ca un semn al iubirii și prevestitorul căsătoriei. Eu am o cu totul altă interpretare a cărții, cred că este vorba despre Mercur (planeta care guvernează Gemenii) și ca sens general reprezintă victoria raționalului asupra sentimentelor, adică o decizie luată cu capul împotriva inimii. În general cartea semnifică necesitatea de a alege între două persoane sau două posibilități, marchează o răscruce de drum. Te afli în ipostaza de a alege, fă-o cu înțelepciune, rațional, alege cu capul, nu cu inima.

   null

  • Întrebarea nu este ce îți oferă viața, ci ce îți oferi tu ție însuți, ce faci tu pentru tine, respectiv ce poți să faci. Este neplăcut, greu de acceptat, contravine tuturor lucrurilor pe care le-am învățat, dar nimeni nu face nimic nici pentru noi, nici în locul nostru.
   Lucrurile pe care le-am gândit și le-am făcut ieri se manifestă azi, iar ceea ce gândim și facem astăzi se vor manifesta mâine. Nu există un plan, un destin, un viitor inflexibil, prestabilit (bătut în cuie). Cu toate acestea, incapacitatea noastră de a acționa, continua noastră stare de „adormire” și de reacție exclusivă la stimuli și influențe din exterior, fac viitorul nostru în mare măsură predictibil.
   Cu cât realizăm mai repede că totul depinde numai și numai de noi, cu atât mai repede putem să începem să îndreptăm lucrurile.

   Prima carte – despre asta este vorba – este Moartea în poziție întoarsă (Scorpion, este o carte Activ/Emoțională). Moartea este cea mai greșit interpretată carte din Tarot. În fapt nici una din cărțile de Tarot, nici Moartea, nici 4 sau 10 de Spade nu reprezintă moartea fizică, sfârșitul.
   Cartea Moartea reprezintă zodia Scorpion și – într-un mod simbolic – transcedența, ciclul moarte și renaștere cel mai bine reprezentat prin orgasm. De fapt cred că Moartea mai exact este „Mica Moarte” – din franțuzescul „La petite mort” sau englezescul „Little Death”. Orgasmul – nu neapărat în sens strict sexual – reprezintă moartea pentru un moment și revenirea la viață, dar și revelația, revelația care face posibilă transcederea la un nivel superior al existenței.
   Fiind cartea în poziție inversă (întoarsă), denotă multă frustrare și lipsa orgasmului – a revelației (divine).
   De fapt toate cărțile din etalare sunt în poziție inversă (întoarsă) ceea ce întărește această observație.
   Este vorba aici de lipsa afecțiunii, de multă amărăciune acumulată și de lipsa unei supape prin care să vă puteți elibera de tot acest negativism depozitat.
   A doua carte – ce o întretaie – este Patru de Spade întors (Mercur în Balanță, este Reconciliant/Mental). Patru de Spade înseamnă că v-ați împăcat cu situația dumneavoastră, v-ați abandonat și ați abandonat orice luptă. Aspectul retrograd al lui Mercur (fiind vorba despre o carte întoarsă) arată faptul că nu ați reușit să comunicați cu partenerul (sau cu cei din jur), și nu ați reușit să vă folosoți abilitățile pentru a vă ajuta pe sine, pe cei din jur și de a vă conecta cu ei. Într-o relație acest fapt se manifestă prin lipsa preocupărilor comune. Principalul blocaj însă se datorează unei lipse acude de comunicare.
   A treia carte – deznodământul (sfatul) – este Cinci de Bâte întors (Soare în Leu, este Activ/Intuitiv). Cheia problemei pare să fie găsirea echilibrului între ce vă doriți și ce vi se oferă (ce vă oferă partenerul, ce dorește el). În mod tradițional cartea este interpretată ca fiind vestitorul unor conflicte și atacuri din exterior. Eu am o viziune diferită a cărților și văd aici nevoia de compromis sănătos, de a găsi modalitățile de comunicare cu ceilalți și de a ajunge la o înțelegere reciprocă. Faptul că și această carte este întoarsă face lucrurile și mai dificile, dar nu imposibile.
   Trebuie găsită calea de a armoniza nevoile dumneavoastră cu nevoile partenerului de viață, lăsați și dumneavoastră, lasă și el, vă întâlniți undeva la mijloc.

   (Nu aici era locul să postezi întrebarea, ci la pagina special dedicată pentru asta: TAROT GRATIS https://tarotzidezi.wordpress.com/2016/04/24/tarot-gratis/ )

   null

 2. 1. Ce trebuie sa fac pentru a evolua spiritual?
  2. Cum voi evolua profesiona?
  2. Ce este necesar sa stiu despre relatia mea maritala?

  • În primul rând întrebarea trebuia postată la pagina TAROT GRATIS.
   Nu ați citit cu atenție indiucațiile la cum să formulați o întrebare. Întrebarea dumneavoastră – teoretic – are un răspuns cu da sau nu. Tarotul nu are astfel de răspunsuri.
   Reformulez în locul dumneavoastră doar ca să nu par insensibil față de problemele simple ale oamenilor.
   Întrebarea reformulată sună așa: Ce trebuie să știu despre plecarea la muncă în Rimini?

   Prima carte – despre asta este vorba – este Trei de Bâte întors (Soare în Berbec, carte Activ/Intuitivă). Soare în Berbec este o poziție foarte favorabilă – cu atât mai mult cu cât este dublată de cartea Soare în poziția a doua. Denotă capacitate de muncă, optimism, poate chiar puțină exaltare și entuziasm umbrite doar puțin de o oarecare temere (arătată de faptul că această carte se află în poziție inversă.) Aveți în fața dumneavoastră o oportunitate de care merită să profitați.
   A doua carte – ce o întretaie – este Soarele (Soarele, carte Activ/Intuitivă). Soarele este considerat dădătorul de viață, energia primală care pune în mișcare tot în Univers. Este un imbold primit, un sprijin de forță și energie. Lucrurile de acestă dată se pare că s-au aliniat în favoarea dumneavoastră.
   A treia carte – deznodământul (viitorul) – este Luna (Luna în Săgetător, carte Reactiv/Emoțională). Luna are două fețe: una este cea care ne influențează favorabil intuiția, cealaltă ne face visători și rupți de realitate. Aici fiind în poziție dreaptă, cartea vă arată latura sa favorabilă. Luna conferă luciditate, independență, intuiție bună, dar și o doză de sensibilitate, vulnaribilitate emoțională. Sunteți deschisă la problemele celorlalți, știți să-i ascultați și astfel vă faceți plăcută.
   Nu are legătură cu munca, dar e posibil să cunoașteți o persoană care să vă placă, să fie atrasă în mod deosebit de dumneavoastră.
   Sunt chiar curios cum va evolua viața dumneavoastră în următoarele 2-3 luni. 🙂

   null

  • Mulțumesc pentru întrebare. Întrebarea trebuia lăsată pe pagina special dedicată acestei acțiuni de citiri gratuite: TAROT GRATIS.

   Nu este clar despre ce situație este vorba: sentimentală, materială sau legată de o problemă de sănătate. Cărțile cel mai probabil o să-mi sugereze un indiciou, dar nu mereu o fac și astfel este indicat să fiți cât se poate de clară și specifică când formulați o întrebare ( – iar pentru mine este mai ușor să știu despre care latură a cărții să vă vorbesc mai mult).
   Aveți niște cărți foarte interesante însă de această dată ele nu mă ajută să văd foarte clar natura problemei care vă frământă. Aveți două cărți din Arcana Mare – ambele reprezentând două Zodii – și o singură carte de „culoare”, Valetul de Monede pe ultima poziție. Monedele sugerează probleme legate de latura materială, în acest caz Valetul sugerează probleme legate de servici. Nu știu însă cu certitudine dacă am dreptate fiindcă celelalte două cărți sugerează cu totul altceva.

   Prima carte – despre asta este vorba – este Puterea (zodia Leu, carte Activ/Intuitivă). Puterea a fost rebotezată de către ilustrul Magician Aleister Crowley Lust (adică Dorință/Poftă – nu prea există un echivalent satisfăcător al acestui cuvânt în limba Română) și acest fapt se explică prin prisma interpretării originale pe care i-a dat-o cărții acesta. Puterea reprezintă înțelepciunea și forța pe care un conducător puternic o are să decidă când este nevoie să intervină cu fermitate și forță, și când este mai utilă o intervenție calmă și blândă, uneori chiar „pisicească”. Leul astfel este atât simbolul forței, cât și al dragostei și gingășiei tipice felinelor.
   Tradițional zodia Leu este considerată una masculină, eu am convingerea că la fel ca și creația, este un privilegiu exclusiv feminin. Însă exact ca și creația, este un proces greu și anevoios, are urcușurile și coborâșurile sale.
   Mesajul primordial al acestei cărți este găsirea acestui echilibru fragil între a fi ferm și puternic, respectiv maleabil și tandru.
   Fără să știu exact despre ce problemă este vorba, orice interpretare dincolo de acest punct ar fi pură speculație.
   A doua carte – ce o întretaie – este Marea Preoteasă (zodia Pești, carte Reconciliant/Emoțională). Este tot o carte cu două laturi: una misterioasă, intuitivă și independentă, cealaltă răutăcioasă, optuză și dependentă. Fiind cartea în poziție dreaptă, tind să o interpretez pe latura sa pozitivă.
   Marea Preoteasă în mod tradițional a fost asociată cu Luna, însă cred că este fundamental greșită această asociere atâta timp cât în setul de cărți de Tarot avem o carte Luna care în opinia mea reprezintă exact ceea ce îi spune numele. Astfel, Marea Preoteasă pentru mine reprezintă zodia Pești și implicit face conexiunea cu planeta Neptun.
   Cea mai comună interpretare a cărții este să te lași purtat de val. Pe de altă parte, Marea Preoteasă beneficiază de o linie directă de comunicare cu „lumea de dincolo” și astfel are acces la anumite informații neconvenționale – „pe surse” – și dispune de o intuiție care o ajută să ia deciziile cele mai potrivite. Problema cu această intuiție „supranaturală” este că uneori vă face să confundați realitatea cu visul, adevărul cu minciuna.
   O altă latură a Peștilor este dorința de a-i ajuta pe ceilalți, însă de foarte multe ori această dorință de a vă implica în viața altora ascunde fuga de propriile dumneavoastră probleme.
   Cea mai întunecată parte a Peștilor este legată de dependență. Dependență de oameni, de obiceiuri, de sentimente, de situații sau de substanțe (droguri, alcool, etc). Oricare din acestea este de la un punct în colo la fel de toxică și periculoasă.
   Ideea este să vă mențineți luciditatea, fiți prudentă orice ați întreprinde și acționați fără să atrageți atenția asupra dumneavoastră. Excesele sau schimbările bruște vă sunt defavorabile.
   A treia carte – deznodământul (viitorul sau sfatul) – este Valetul de Monede întors (Saturn în Fecioară, carte Reconciliant/Intuitivă).
   Cartea anterioară, ca și aceasta sunt manifăstările energiei Reconciliante ceea ce sugerează o atitudine neutră, echidistantă, imparțială.
   Trebuie să analizați situația în care vă aflați dintr-o perspectivă neutră, într-un mod cât se poate de obiectiv și să acționați doar în limitele posibilităților actuale. Rezerva și prudența sunt principiile de bază după care trebuie să vă ghidați. Chiar dacă situația este departe de a fi perfectă, deocamdată trebuie să vă încadrați în limitele date.
   Dacă problema dumneavoastră este legată de servici pot apărea probleme sau chiar riscați să vă pierdeți locul de muncă, sau apar unele întârzieri în gãsirea unui nou loc de muncã.
   Și Saturn în Fecioară sugerează o dependență de ceilalți, lipsa implicării și urmarea orbește a turmei.
   Poate fi vorba de o profesie legată de sãnãtatea, dar la fel de posibil e sã fie vorba despre unele probleme de sãnãtate din cauza muncii – cum ar fi o boală profesională.
   Poziția retrogradă a lui Saturn (datorită poziției inverse a cărții) agravează problemele și face viața/situația dumneavoastră și mai dificilă. Putem vorbi aici de o moștenire karmică, respectiv de nevoia de a efectua anumite plăți karmice pe care le-ați tot evitat și acum devin obligatorii.
   Dacă nu reușiți să vă îndepliniți datoriile karmice, Saturn retrograd uneori poate interveni dur și se manifestă prin grele încercări.

   null

   • buna ziua.cum as putea beneficia de o citire mai ampla?.contra cost bineinteles!

  • Bună ziua! Doamnă, ați greșit pagina, întrebarea dumneavoastră trebuie postată la pagina TAROT GRATIS sub formă de comentariu, nu aici. Vă mulțumesc pentru înțelegere! Vă aștept cu întrebarea postată la pagina corespunzătoare și am să vă răspund. Numai bine!

  • Ați greșit pagina. Întrebările trebuie postate sub formă de comntariu la pagina TAROT GRATIS. Ele nu vor apărea public până când nu le vine rândul la răspuns deoarece fiecare comentariu trebuie aprobat individual. Mulțumesc pentru înțelegere!

  • Ați greșit pagina. Întrebările trebuie postate sub formă de comntariu la pagina TAROT GRATIS. Ele nu vor apărea public până când nu le vine rândul la răspuns deoarece fiecare comentariu trebuie aprobat individual. Mulțumesc pentru înțelegere!

  • Citirile cu 3 cărți au un caracter promoțional și general.
   Nu intră nici în profunzimea problemei, nu vă arată nici evoluția pe termen lung, ci direcția, tendințele generale conform cursului actual al desfășurării lor.
   Dacă nu ați făcut-o, vă rog să citiți cu atenție articolul de pe această pagină, precum și articolele recomandate spre lecturare în el.
   Să vedem cărțile.

   Prezent: Valetul de Monede întors (Saturn retrograd în Fecioară). Cartea înseamnă dezordine, inconsecvență și delăsare. Cartea patronează starea definită ca „las’ că merge și așa”. Rutina devine sinonim cu plictiseala și nepăsarea.
   Dacă în poziție dreaptă cartea indică faptul că individul își împinge performanța dincolo de propriile sale limite, răsturnat individul dă dovadă de prea multă indulgență și de satisfacția de sine nejustificată. Vă lăsați pe o ureche și credeți că lucrurile sunt deja pe linie dreaptă și nu mai aveți nimic de făcut. O relație are propria sa viață și evoluție, dacă nu o îngrijiți și nu o alimentați constant, ea se va stinge.
   Trecut, ce a condus, ce a generat, produs situația actuală: Cinci de Spade întors (Uranus retrograd în Vărsător). Cinci de Spade este cartea inovativității, a minții agere, a descoperirilor revoluționare și a soluțiilor tehnice de viitor. În poziție inversă, întoarsă însă cartea înseamnă rebel fără cauză, foarte schimbător, lipsit de un țel precis, incapabil să se concentreze pe ceva și să stea locului. Nu se poate decide asupra unui singur lucru, cale, persoană și face schimbări dese, ilogice, ducând un mod de viață autodistructiv. Este certăreț, îi place să producă conflicte și găsește motiv de ceartă din nimic și din orice. Se pare că au existat opinii divergente și chiar certuri zgomotoase și că în privința multor lucruri nu ați reușit să ajungeți la un numitor comun – posibil în trecut, posibil chiar cu partenerul anterior și acest fapt v-a marcat și vă urmărește în continuare.
   Viitor: Carul de Triumf (zodia Rac). Carul de Triumf este simbolul siguranței, a familiei și al valorilor tradiționale, a conservatorismului.
   Nu-i plac schimbările, experimentele, nu vrea decât să mențină și să protejeze familia sa, casa sa și valorile tradiționale de care este profund legat.
   Poate indica o căsătorie.

   null

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s